Uw partner in laboratoriumapparatuur

Over Lab-App

Wij bieden u kwaliteitsproducten met bekende merknamen apparatuur. De primaire markten die wij bedienen: biotechnologie, farmaceutische, industriële, academische en overheids laboratoria. Wij voeren een uitgebreide lijn van hoogwaardige laboratorium producten van toonaangevende fabrikanten, binnen de wetenschappelijke markt.

Wij zijn van mening dat het verstrekken van een uitzonderlijke service de basis is voor een bedrijf. Wij zijn continu bezig om ons op dit gebied te verbeteren. Ons team is direct beschikbaar om te reageren op vragen of verzoeken via telefoon of e-mail snel en in een vriendelijke en professionele manier. 

Vanaf het begin hebben we getracht de meest persoonlijke en handige shopping ervaring om elke gewaardeerde klant te bieden. We begrijpen ook dat onze klanten keuzes moeten maken als het gaat om hun laboratorium behoeften, ons doel is daarbij u op elk gebied daar in te kunnen ondersteunen om daarmee het hoogst mogelijke niveau van dienstverlening aan elk klant te kunnen bieden. Onze klanten verdienen het allerbeste. 


Kennis:

Kennis is de sleutel in de visie. Kennis over u als klant, de markt, de omgeving, de producten en uiteraard de mogelijkheden. Wij anticiperen graag op de knooppunten en werken graag met u naar al het mogelijke. Wij creëren een basis van kennis en vertrouwen waarmee u kunt zeggen. “Regel het maar…”

 

Essentie:

Met onze ervaring en expertise die door onze partners en klanten steeds sterk op prijs worden gesteld. Permanente kwaliteitsverbetering, deskundig advies en open communicatie staan centraal. Een luisterend oor, iemand die u helpt. Lab-App is een hulpvaardige club met enthousiaste, ervaren en ook slimme mensen die het leuk vinden mensen te helpen met allerlei vraagstukken. Wij zijn een bescheiden onderneming die erg toegankelijk en transparant is. In de communicatie zijn we helder en duidelijk graag laten we weten wat we gedaan hebben en wat niet kan.

 

Business:

Lab-App is loyaal en betrouwbaar. We beloven dat de zaken worden geregeld, geen mitsen en maren. Geen elle lange algemene voorwaarden. De klant moet snappen welke dienst of product hij afneemt. Bij u als klant ligt de focus op ondersteuning op allerlei vlakken. Wij willen het u gewoon allemaal wat makkelijker maken.

 

Onze kernwoorden:

Aandacht, Behulpzaam, Bescheiden, Fatsoenlijk, Trouw, Expertise, Persoonlijk, Kwaliteit.